Első blog kategória

Karácsonyi díszvilágítás telepítése

Karácsony közeledtével egyre gyakrabban érkeznek megkeresések, amikor nem veszélyes fákat, vagy fenyőket kell kivágnom, hanem házakat, erkélyeket kell díszítenem a ház magasabb pontjain fényfüzérekkel, karácsonyi led fényekkel.

Viharkárok. Hogyan előzhetjük meg?

Az időjárásunk változása miatt egyre gyakrabban okoznak jelentős károkat a viharokban kidőlő fák és leszakadt ágak. A viharkárok megelőzése érdekében fontos a fáink rendszeres gondozása, egészségi állapotuk gyakori ellenőrzése, szükség esetén metszésük, végső esetben kivágásuk.

Emelőkosaras autó vásárlása és tapasztalatok

Minden fizikai munkát végző ember életében eljön a pillanat- legyen favágó vagy más kétkezi munkás- amikor érzi, hogy a teste munkavégzés során már nem úgy viselkedik, mint pár évvel korábban. Ekkor elgondolkozik az ember, mivel tudná megkönnyíteni a saját munkáját.

30 db elszáradt tuja kivágása, elszállítása

Szolnok Kertvárosi részén bíztak meg egy frissen megvásárolt, 10 éve lakatlan ingatlan udvarán és utcafrontján lévő, túlnyomó részt gombás betegségben elszáradt 30 db nagy méretű tuja kivágására, illetve az elburjánzott rózsabokrokkal, borostyánnal benőtt kert rendbetételére.

Fakivágás Kál településen

Kál településről kaptam megkeresést, egy helyi vállalkozás udvarán kellett lebontani 4 nagy méretű illetve 1 közepes méretű jegenye nyárfát. A megbízó több vállalkozót is megkeresett a munka elvégzésére, de senki nem vállalta el a munkát.

Veszélyes fa kivágása Cibakháza Újszőlőben

Ezúttal a Cibakházi újszőlőben vágtunk ki egy óriási jegenye nyárfát. A tulajdonosok a Fővárosból visszaköltöző vidékiek, akik az elmúlt években örökölték a zárt kertet és vele együtt ezt a kockázatos társat is.